Növényértékesítés

A növények kiválasztásában kertészmérnök kollégáink állnak rendelkezésére. A helyszíni felmérést követõen kollégáink szakértelme és széles választékunk garantálja, hogy a körülmények, az adottságok, valamint az összhatás figyelembevételével az irodájába és annak környezetébe a legtökéletesebben illeszkedõ növények kerüljenek. Bármilyen különleges, egyedi vagy extrém növényigénye van, mi beszerezzük. Így Önnek azon túl, hogy gyönyörködik munkahelye kellemesebb látványában, és munkatársaival együtt élvezi a növények egészséges, jótékony hatásait, már csak egy dolga marad: hogy kiválassza az Önnek leginkább megfelelõ fizetési konstrukciót.

Nagy értékû beruházások (500 eFt fölötti növénybeszerzés) esetén, ha nem kívánja azonnal a teljes vételárat megfizetni, lehetõsége van tartós bérlet vagy lízing konstrukciót választani. Ezekkel a konstrukciókkal partnereink növénybeszerzését kívánjuk támogatni, a tartók, kaspók beszerzéseire nem érvényesíthetõ.

Tartós bérlet

A tartós bérlet nem azonos a növénykölcsönzéssel, hiszen itt egy jóval hosszabb idejû, minimum 6 hónapos bérletrõl van szó. A tartósbérleti szerzõdés alapja a helyszíni felmérés során elkészült ajánlat, amely minden esetben magában foglalja növénygondozási szolgáltatásunk megrendelését is. Ehhez teljes körû cseregaranciát biztosítunk.

Ezzel a konstrukciónkkal igazán kényelmes megoldást tudunk nyújtani, hiszen egyrészt nem kell egyszerre nagy összeget befektetnie a növényekbe, másrészt levesszük válláról azt a terhet, hogy a növények szakszerû gondozásával munkatársai töltsék drága idejüket. Fordítsák a megspórolt idõt és pénzt vállalatukra, a többit bízzák ránk!

 

Lízing 

Lízing konstrukció választása esetén Ön havonta a teljes vételár töredékét fizeti, majd a futamidõ lejárta után a növények cége tulajdonába kerülnek. Természetesen ennél a konstrukciónál is lehetõség van növénygondozási szolgáltatásunk igénybevételére, de a lízingszerzõdés nem tartalmazza ezt a kitételt.

Bármelyik konstrukciónkat választja, nyugodtan fogadhatja vendégeit, ügyfeleit, partnereit, mert helyiségeit mindig kitûnõ állapotú növények díszítik.

Ha pedig Önnek is éppolyan kedves feladat a növények kiválasztása, mint ahogy munkatársaink számára, úgy szívesen látjuk az Önhöz legközelebb esõ áruházunkban, ahol széles növény- és kaspó választékunkból válogathat, mi pedig garantáljuk a magas minõséget és a kedvezõ árakat. Tapasztalt kollegáink segítséget nyújtanak a beültetéshez szükséges megfelelõ anyagok kiválasztásához (virágföld, hidrokultúrás agyaggranulátum), valamint tanácsokkal látják el.
Áruházainkban választhat, hogy készpénzzel, vagy bankkártyával kíván fizetni. Igény esetén a kiválasztott növények elszállításáról sem kell gondoskodnia, a FitoLand rövid idõn belül, kedvezõ tarifákkal, növényeit házhoz szállítja.

hívjon minket! +36 20 237 1521
Kapcsolat felvétel


biokal

Az Irodavirág.hu a Fitoland Dísznövénykertészet növénydekorációs oldala