Köszöntöm Önt az Irodavirág oldalán!

Engedje meg, hogy mielõtt az Irodavirág világába kalauzolnám Önt, néhány szóval bemutassam dísznövénykertészetünk történetét.

Immár 20 éve annak, hogy megalapítottuk a FitoLand dísznövénykertészetet. Kezdetben 5 kertésszel, egy üvegházzal és egy nagykereskedéssel büszkélkedhettünk, amelyet az évek során folyamatosan bõvítettünk, fejlesztettünk. Mára már 4 budapesti áruházzal, 1 termesztõ és 2 nagykereskedelmi telephellyel, közel 10.000 m2 kereskedelmi területen, több mint 50 alkalmazottal dolgozunk. Növényekkel foglalkozni, munkatársaim és a magam számára is hivatás. Ebben, valamint hármas szabályként megfogalmazott követelményrendszerünkben rejlik sikerünk kulcsa: szakértelem, választék és minõség.

1993 óta foglalkozunk belsõ terek, irodák, szállodák, közintézmények, bevásárlóközpontok növénydekorációjával, gondozásával, valamint rendezvények alkalmi virágdekorációjával, növénykölcsönzéssel és növényszállítással. Úgy látjuk, hogy ez az üzletág egyre inkább teret hódít. Egyre nõ az igény a munkahelyek, szórakozóhelyek, hivatalok, szállodakomplexumok növényekkel való dekorálására, valamint arra, hogy munkahelyi környezetünket egészségesebbé tegyük.

Munkatársaimmal együtt bízunk benne, hogy az Irodavirág segít Önnek, hogy a témában eligazodjék, érdekes olvasnivalókat találjon, és választani tudjon sokféle szolgáltatásunk közül.

Kellemes idõtöltést kívánok és remélem egy nap Ön is próbára teszi szakértelmünket, választékunkat és minõségi termékeinket, szolgáltatásainkat!

Friedmann Károly
ügyvezetõ

hívjon minket! +36 20 237 1521
Kapcsolat felvétel


biokal

Az Irodavirág.hu a Fitoland Dísznövénykertészet növénydekorációs oldala