Selyemnövények

Ablaktalan helyiségben dolgozik nap, mint nap, de hiányzik egy kis üde színfolt a berendezéshez? Fontos lenne a tökéletes, egészséges növény, de nem biztosítható az állandó locsolás, kertészkedés? Allergiás a virágporra, de azért örülne szép színes virágoknak az irodájában? Igényli a növényeket, de olyan egészségügyi intézményben dolgozik, ahova a hidrokultúrás növényeket sem engedik bevinni?

Bárhol, ahol az élő növények nem jöhetnek szóba, ajánljuk a természetes növények tartósított formáját és a lehető legéletszerűbb selyemnövényeket.

A tartósított növények, élő, zöld növényekből egy természetes, egyedi és környezetkímélő eljárás során nyert termékek. Tartósítani lehet pálmákat, tujákat, kisebb méretű fákat, rózsákat, orchideákat és a virágkötészetben használt zöldeket.

A tartósítás során a növény saját nedvességtartalmát helyettesítik egy glicerin alapú vegyülettel, amely lehetővé teszi, hogy a növény megőrizze természetességét, ruganyosságát és puha tapintását. A termék teljes mértékben az élő, illetve frissen vágott növény látszatát kelti, amely éveken át így is marad.

Munkatársaink a helyszínen ingyen megtervezik Önnek a soha el nem hervadó zöld irodát!

hívjon minket! +36 20 237 1521
Kapcsolat felvétel


biokal

Az Irodavirág.hu a Fitoland Dísznövénykertészet növénydekorációs oldala